Paslanmaz Gövdeli Çok Kademeli Pompalar

Paslanmaz gövdeli su pompası tasarlanarak üretilmesi ile hijyenik ortamlarda ve içme sularında sessiz çalışan hidrofor amaçlı kullanılması ihtiyaç haline gelen paslanmaz su pompası, AR-GE çalışmaları tamamlanarak çok kademeli paslanmaz pompaların üretimine başlanmıştır.

Paslanmaz gövdeli su pompası, çok kademeli paslanmaz pompa, maksimum 55 m yüksekliğe kadar basınçlı su pompası, hijyenik su pompası, benzin istasyonlarında, sosyal tesislerde, inşaatlarda temiz su temininde bahçe sulama pompası  ve 7 kat 14 daireye kadar hidrofor pompası amaçlı sistemlerde kullanıma uygun olarak üretilmiştir.

Devamını Oku

SMINOX/150-4

Paslanmaz Gövdeli Çok Kademeli Pompalar

Paslanmaz gövdeli su pompası, çok kademeli paslanmaz pompalar, maksimum 55 m yüksekliğe kadar basınçlı su pompası, hijyenik su pompası, benzin istasyonlarında, sosyal tesislerde, inşaatlarda temiz su temininde bahçe sulama pompası  ve 7 kat 14 daireye kadar hidrofor pompası amaçlı sistemlerde kullanıma uygun olarak üretilmiştir.

Paslanmaz Gövdeli Kademeli pompalar Noryl , çark ve kademelerden üretilebilmektedir. Krom Gövdeli Kademeli  pompalar yatay bir mil üzerinde birden fazla çark ve kademenin birleşmesiyle oluşur , genellikle en öndeki çark suyu emiş yaparak diğer çarklara basınçlı olarak verir ve en son çark suyu salyangozdan dışarı gönderir , düşey mili çok kademeli pompada aynı şekilde düşey bir mil üzerine birden fala çark ve kademenin birleşmesiyle oluşur , genellikle en öndeki çark suyu emiş yaparak diğer çarklara basınçlı olarak verir ve en son çark suyu salyangozdan dışarı gönderir.

İnox Gövdeli Çok Kademeli Pompalar 1,5 HP a güçte TSE belgeli  birçok farklı alanda kullanıma uygun imal edilmektedir. Pompalar TS EN ISO 9908 standardına uygun olarak tasarlanmış ve üretimi yapılmaktadır. Elektrik motor sargılarında TS 60085:2011’ e uygun F yalıtım sınıfında kablo kullanılmıştır. TS 3033 EN 60529’ a uygun IP 54 koruma sınıfına sahip 2 Kutuplu bir asenkron motor kullanılarak kullanıcı ve motor güvenliği ön planda tutulmuştur.

Sanrifüj Pompası şeçimin de gerekli debi ve boru ölçüsüne uygun olarak seçilmesi gerekmektedir.

Santrifüj Pompaları hesabı gerekli debi ve boru direncine uygun olarak seçilmesi gerekmektedir. Hız kontrollü pompaları kullanırken daima çalışma noktasının mümkün olduğunca en iyi verimlilik noktasına yakın olduğu bir pompa seçin. Genellikle çeşitli alternatifler bulunmaktadır ve önemli bir kural, en iyi verimlilik noktasının ±%10’u içerisinde yer alan bir pompanın seçilmesidir. Hız kontrollü bir pompa kullanırken, çalışma noktası daima en iyi verimlilik noktasının %10’u içerisinde olmalıdır. Bu, pompanın regülâsyonu sırasında ayarlama yapabilmek için yeterince geniş bir akış alanına sahip olunmasını temin edecektir.

Pompa / Pompası / Pompalar / Sumak Pompa / Santrifüj Pompa Seçimi / Santrifüj Pompa Üreticileri / Santrifüj Pompa İmalatçısı / Santrifüj Pompa Nedir / Santrifüj Pompa Çalışma Prensibi / Santrifüj Pompa Hesabı / Santrifüj Pompa Parçaları / Santrifüj Su Pompası / Santrifüj Pompa Üreticisi / Yerli Pompa Üreticisi / Santrifüj Pompa Çeşitleri / 

Devamını Oku

Ürün Hakkında Daha Detaylı Bilgi Almak İçin